Invester i Ny Rosborg

Vi søger samarbejdspartnere, der har lyst til at være med i udviklingen af en ny bydel, der bygger på bæredygtighed, fællesskaber og resiliens.

Om Ny Rosborg

I Ny Rosborg er vi i fuld gang med at skabe en ny bæredygtig bydel, som vil give plads til 4000-5000 nye vejlensere. Bydelen er placeret midt imellem den unikke natur i ådalen og  Vejle midtby og rummer på den måde det bedste fra begge verdener.

Målet er at skabe fremtidens bydel, hvor det blå og det grønne landskab er rygraden, hvilket også er inspirationen bag valget om at bygge bydelen op omkring seks holme. Det bliver et hjem for mange, men også et område der er åbent for alle, og hvor der er plads til at gå på opdagelse.

At deltage i udviklingen af Ny Rosborg er derfor en enestående chance for at være med til at realisere en bæredygtig bydel, sætte aftryk og skabe rammerne for menneskers liv med hverdagseventyr og fællesskaber. Vi kommer til at gå nye veje, når vi sammen skal skabe en helt særlig sted med fælleskaber, byliv og boliger i høj kvalitet – og det kalder på passion, nysgerrighed, mod og ambitioner i den måde vi tænker byudvikling og bæredygtighed på.

FAQ

Find svar på de ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan kommer jeg til at bygge i Ny Rosborg?

  Hvis du ønsker at investere og bygge i Ny Rosborg, er du meget velkommen til at kontakte juridisk kontor for at blive skrevet op på en interesseliste, når områder udbydes i Ny Rosborg. Og du kan altid holde øje med Vejle Kommunes hjemmeside og annonceringen af forskellige spændende udbud i hele Vejle Kommune.

 • Er der mulighed for både mindre og større projekter?

  I Ny Rosborg ønsker vi mangfoldighed, også i hvem der kan være med til at udvikle bydelen. Derfor laver vi også udbud med forskellige størrelser af delområder, som har forskellige rammer og mulighed for bebyggelse.

 • Hvem kommer i betragtning til at udvikle et område?

  For hvert udbud laves der specifikke kriterier for, hvilken proces man byder ind i, og hvordan tilbudsgivere udvælges. På Nordholmen tildeles man f.eks. køberetter på baggrund af en beskrivelse af, hvordan man med sin projektidé er med til at bidrage til visionens mål om fællesskaber og bæredygtighed. I en efterfølgende fase deltager udvalgte tilbudsgiver i arbejdet med om realiseringsplan, som danner baggrund for et salg.

 • Hvad koster en byggeret?

  Byggeretsprisen fastsættes på baggrund af markedsværdien på det tidspunkt, hvor et salg finder sted. Prisen vil selvfølgelig variere ift. markedet, værdien af arealet og hvilke omkostninger der er forbundet med byggemodning mv.

 • Hvorfor laver I udbuddet på denne måde?

  Fordi Ny Rosborg er noget helt særligt – et resilient fyrtårnsprojekt i Vejle Kommune, som skal leve op til Byrådets vision – og det er denne byudvikling, man som investor byder ind i.

Få et første kig på den nye bydel

Ny Rosborg præsentationsfilm - klik på linket og få en første smagsprøve på Ny Rosborg
Lars Buksti Chef for Plan, Byg og Miljø
Send e-mail telefon 76 81 22 60 mobil 23 27 87 85