Bo i Ny Rosborg

I Ny Rosborg bliver der plads til 4-5000 nye vejlensere. Er du en af dem?

Drømmer du om at bo tæt på byen og midt i naturen?

Vi får allerede rigtig mange henvendelser fra folk, som gerne vil vide mere om Ny Rosborg og muligheden for at bo i den nye bydel.

Vi udvikler holmene løbene, og vi er gået i gang med realiseringen af Nordholmen.

Her på siden kan du få indblik i de visioner og planer, som er lagt for Ny Rosborg. Du kan også finde information om, hvad du kan gøre, hvis du er interesseret i at flytte til Ny Rosborg.

Tidsplan for udviklingen af Ny Rosborg

Her ses et overblik der viser hvornår planerne for Ny Rosborg realiseres
Overblik - hvornår realiseres planerne

FAQ

Har du et spørgsmål omkring Ny Rosborg - så har vi måske svaret lige her.

I vores FAQ finder du svaret på de spørgsmål, vi oftest får stillet.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvornår kan vi flytte ind?

  Byudvikling tager lang tid og afhænger af en masse forskellige faktorer. Men vi regner med at de første boliger på Nordholmen står klar til indflytning i år 2024.

 • Hvilke slags boliger vil der blive?

  Som udgangspunkt er målet at Ny Rosborg skal være mangfoldigt, og dermed have en stor variation i boliger. Vi arbejder derfor på at give plads til flere forskellige former og størrelser af rækkehuse og etageboliger.

 • Kan man købe eller leje et hjem?

  Der vil blive både almene lejeboliger og private udviklingsprojekter i Ny Rosborg. Tiden og udviklingen vil vise, hvordan fordelingen bliver ift. eje- og lejeboliger samt eventuelle andelsboliger.

 • Kan jeg bygge mit eget parcelhus i Ny Rosborg?

  Nej desværre – der henviser vi til nogle af de andre smukke og dejlige parcelhusområder i Vejle. Men hvis du skulle have lyst og mod på at være med til at udvikle et bygge- eller bofællesskab, vil der være mulighed for at byde ind på dette – ligesom vi arbejder på et helt særligt område kun for ”Tiny Houses” på kanten af Ny Rosborg.

 • Hvor langt er der til byen og naturen?

  Der er ca. 5 min på cykel til Vejle midtby, og 100 meter til Kongens Kær – men hverdagsoplevelserne vil være lige udenfor din hoveddør i det store sammenhængende naturområde mellem holmene.

 • Hvem skal jeg kontakte?

  Der vil være forskellige udviklere i Ny Rosborg. Hvis du gerne vil vide mere omkring de enkelte boligområder, skal du tage direkte kontakt til dem, som udvikler de enkelte delområder. Klik ind på den holm, som du er interesseret i, her finder du kontaktoplysningerne når holmen er under udvikling.

  https://www.nyrosborg.dk/de-seks-holme/

Lisbet Wolters Stadsarkitekt Chef for By, Land & Klima
Send e-mail telefon 76 81 22 40 mobil 20 33 94 68